Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
Gutschein AGB

ALLGEMEINE GUTSCHEINBEDINGUNGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

De waardebon kan na betaling vanaf 03-01-2023 tot 31-12-2025 worden gebruikt bij het boeken van een reis, geregeld door Travelcircus GmbH, ter hoogte van de op de voucher vermelde waarde. Reisvouchers kunnen niet worden gebruikt voor de aankoop van andere vouchers. Het retourneren van de bon na aankoop is uitgesloten. Bij verlies of onleesbaarheid van de vouchercode verliest de voucher zijn geldigheid. Per boeking kan slechts 1 voucher worden ingewisseld. De voucher kan niet worden gecombineerd met andere vouchers of kortingen. De voucher is vrij overdraagbaar, maar mag niet worden doorverkocht. Contante uitbetaling van vouchers of voucherkredieten is niet mogelijk. De bon is geldig tot 31-12-2025. Mocht de voucherwaarde de prijs van de boeking overschrijden, dan blijft de resterende waarde op de bon staan en kan deze nog worden ingewisseld op het gehele reisassortiment van Travelcircus binnen de geldigheidsduur van de bon.

Travelcircus raadt aan de voucher vroegtijdig in te wisselen, zodat u een zo ruim mogelijke keuze heeft. Als gevolg van de gebeurtenissen in verband met het Coronavirus (Covid-19) kunnen er ook afwijkingen of beperkingen zijn in de dienstverlening/het aanbod ter plaatse. Eenpersoonsbezetting is mogelijk. Extra hotels, meer reizigers, kinderen, hogere ticketcategorieën en extra nachten zijn mogelijk tegen betaling. Verzekeringspremies zijn direct bij boeking verschuldigd. Eventuele bijkomende kosten, zoals stadsbelasting, moeten ter plaatse worden betaald.

Na inwisseling van de voucher: Bewaar de reisvoucher en de factuur na uw boeking voor eventuele vragen. De algemene voorwaarden van de agent Travelcircus GmbH en de algemene voorwaarden van de dienstverlener, bijvoorbeeld het hotel of de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH, zijn van toepassing. Deze zijn te vinden op www.travelcircus.nl in de respectieve aanbiedingsbeschrijving voordat de boeking wordt voltooid. Na inwisseling van de voucher/na boeking ontvangt u uw reisdocumenten meestal tot 7 dagen voor aankomst. In geval van annulering nadat de voucher is ingewisseld, gelden de annuleringsvoorwaarden van de dienstverlener, bijv. de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH of het geregelde hotel, die u ook kunt bekijken in de algemene voorwaarden of de voorwaarden in het boekingsgedeelte voordat u de boeking voltooit. Vragen of verzoeken? Heeft u vragen of speciale verzoeken met betrekking tot de waardebon of de boeking? Dan ontvangt onze klantenservice graag uw telefoontje of bericht! +31 202105011 [email protected]