4 5 1319
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf {{'59' | roundForeignPrice}} € 96,00 per persoon

Movie Park Germany

 • Inclusief dagticket voor het Movie Park Germany in Bottrop – niet in de rij staan voor de kassa!
 • Inclusief overnachting in een premium hotel naar keuze
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's, zoals ontbijt
 • Gratis entree voor kinderen tot en met 3 jaar
 • Neem een duik in het grootste film- en pretpark van Duitsland en beleef cinema-avonturen in meer dan 40 attracties en shows!

 

U ontvangt de tickets tot 7 dagen voor aankomst via e-mail – print u deze a.u.b. en met de barcode loopt u zonder in de rij te staan voor de kassa direct het park in.

Vanaf {{'59' | roundForeignPrice}} € 96,00 per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

Movie Park Germany

Sinds Movie Park Germany in 1996 zijn deuren opende, is het pretpark uitgegroeid tot meer dan 45 hectare en kunnen bezoekers genieten van meer dan 40 attracties en shows. Het Movie Park in Bottrop is het grootste film- en pretpark van Duitsland – in de studio's op het terrein worden ook echt televisie- en filmproducties gemaakt. Natuurlijk zijn ook de ritten ontworpen naar verschillende films. Neem een duik in de turbulente wereld van cinema en beleef naast de bulderende achtbanen ook spetterende shows!

 

Nieuw in 2021

Voor het 25e jubilieum rolt het Movie Park Germany de rode loper uit voor een bijzondere nieuwe attractie: De Movie Park Studios nemen u mee op een spannende reis door Hollywood! Tijdens combinatie van achtbaan en themarit beleeft u snelle actie zoals in een hitfilm en ontdekt u de wereld van film zoals nooit tevoren. De indoor achtbaan rijdt door 12 verschillende scenes die aan beroemde films doen herinneren voor het grootste Hollywoodavontuur uit de geschiedenis van het park.


De 7 themagebieden van het Movie Park

 • Hollywood Street Set – met de spectaculaire stuntshow "Crazy Cops New York"
 • Streets of New York – met de indoorachtbaan "Van Helsing's Factory"
 • The Old West – met de eerste houten achtbaan van Duitsland, de "Bandit"
 • NICKLAND – het paradijs voor de jongste gasten
 • Santa Monica Pier – met de "Crazy Surfer"
 • Federation Plaza – met de triple-launch-coaster "Star Trek™: Operation Enterprise“

 

Het Movie Park met kinderen

Families met kinderen zullen vooral genieten van het NICKLAND themagebied – hier wonen TV-helden zoals SpongeBob, de Teenage Mutant Ninja Turtles en Dora the Explorer.

De highlight van het seizoen 2020 is het nieuwe PAW Patrol-themagebied in NICKLAND. Fans van de serie kunnen de schattige TV-helden van dichtbij leren kennen in een gebied van ongeveer 1800 m². Hier vindt u ook nieuwe attracties zoals de "PAW Patrol Adventure Tour", interactieve elementen en een nieuwe kinderspeelplaats.

 

De topattracties in Movie Park Germany

Het Movie Park biedt eindeloos vermaak voor de hele familie. Of u nou op zoek bent naar een wilde rit vol adrenaline of een rustige attractie voor de kids – in het pretpark vlakbij de grens met Nederland komt iedereen aan zijn trekken. De meest populaire attracties in het Movie Park zijn onder andere:

 • de nieuwe katapultachtbaan "Star Trek™: Operation Enterprise“
 • de waterattractie "Excalibur – Secrets of the Dark Forest” 
 • de vrije val toren "The High Fall"
 • de indoorachtbaan "Van Helsing's Factory"
 • Inclusief een dagticket voor Movie Park Germany
 • Overnachting in het gekozen hotel inbegrepen
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's, zoals ontbijt
 • Gratis entree voor kinderen tot en met 3 jaar
 • U ontvangt de tickets tot 7 dagen vóór aankomst via e-mail – u kunt deze uitprinten en met de barcode zonder in de rij te staan voor de kassa direct het park binnenlopen.
 • Parkeerkosten (op locatie): € 7/auto

Belangrijke informatie voor uw reis (COVID-19)

In verband met het huidige Covid-19-reglement moeten alle gasten van Movie-Park hun tickets online registreren voordat ze op bezoek gaan!

ALLE tickethouders - zelfs als ze al geboekt hebben voor een specifieke reisdatum - moeten zich ten minste 1 dag voor het bezoek registreren via de registratietool van het Movie Park. Indien het ticket niet voor het bezoek werd geregistreerd, is er geen toegang mogelijk op de dag van het bezoek. U kunt de registratietool vinden op www.moviepark.de. Daar moet u de 26-cijferige nummerreeks van alle gekochte barcodes invoeren. U ontvangt dan een bevestiging van de succesvolle datumreservering voor alle geregistreerde tickets.

Op de dag van uw bezoek dient u zowel het originele ticket als de registratiebevestiging mee te nemen. Als een van deze documenten ontbreekt, kan helaas geen toelating worden verleend.

Als gevolg van de respectievelijke verordeningen van de federale en deelstaatregeringen voor de indamming van het coronavirus (Covid-19), kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de dienst/aanbod ter plaatse. Deze beperkingen hebben vooral betrekking op gemeenschappelijke ruimtes zoals wellness, sauna en badfaciliteiten en, indien van toepassing, op restaurant- en barruimtes. Meer informatie kan ter plaatse in het hotel worden verkregen. Wij danken u hartelijk voor uw begrip, ook namens onze partnerhotels.

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Belangrijk: In sommige regio's kan bij aankomst een bewijs van vaccinatie, een bewijs van genezing en/of een negatieve coronatest worden geëist (de voorwaarden en de geldigheid van de test variëren per regio). Gelieve u voor uw reis te informeren over de geldende plaatselijke voorschriften en of u mag reizen. Actuele reis- en veiligheidsinformatie vindt u hier. Als u niet mag reizen vanwege de huidige regelgeving, neem dan contact op met onze klantenservice.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Als u met de auto naar het Movie Park Germany komt, kunt u uw navigatiesysteem volgen naar dit adres:

Warner Allee 1
46244 Bottrop-Kirchhellen
Duitsland

Reist u met de trein? Neem dan de regionale trein naar het station Feldhausen. Vanaf daar zijn het nog ongeveer 2 minuten te voet naar het pretpark.