4 5 1044
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf {{'61.5' | roundForeignPrice}} € 94,00 per persoon

Thermen & Badewelt Sinsheim

 • Inclusief overnachting in een premium hotel naar keuze
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's zoals ontbijt 
 • U heeft de keuze tussen de volgende ticketopties:
  • Dagkaart voor het Palmenparadijs 
  • 4-uur kaart voor het Palmenparadijs
  • Dagkaart per persoon voor de Vitaaltherme met sauna (min. 16 jaar)
  • 4-uur kaart voor de Vitaaltherme met sauna (min. 16 jaar)
 • Kinderen tot 4 jaar gratis.

 

U ontvangt de tickets uiterlijk 5 dagen voor aankomst per e-mail – deze e-tickets dient u uit te printen voor de toegang tot de baden in Sinsheim.

Belangrijk: Let op de momenteel geldende coronaregels en informeer u vóór de reis welke voorschriften momenteel ter plaatse gelden en of u mag reizen.

Vanaf {{'61.5' | roundForeignPrice}} € 94,00 per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

Thermen & zwemparadijs Sinsheim

Turquoise lagunes, het ruisen van de golven en het prettige, tintelende gevoel op uw huid na een weldadige massage – dit zijn de ingrediënten van uw ontspannen trip naar Therme Sinsheim. Geniet bij een heerlijke temperatuur van 32°C van een frisse cocktail en maak gebruik van het aantrekkelijke wellness- en sauna-aanbod van de thermen en het zwemparadijs.

 

Verschillende ruimtes in Thermen Sinsheim

Maak gebruik van het aantrekkelijke ontspannings- en wellnessaanbod van de drie themagebieden: het Palmenparadijs, de Vitaalthermen & Sauna en het zwembad. Hier komt iedereen aan zijn trekken, of u nu van massages houdt, lekker wilt zonnen of een echte waterrat bent. Badkleding is in de thermen verplicht.

 

Palmenparadijs

365 dagen per jaar kunt u in het Palmenparadijs genieten van een fijne wellnessvakantie. Tijdens aqua- en klankschaalfloating vergeet u de alledaagse beslommeringen en komt u tot ontspanning. In een andere saunaruimte kunt u al uw stress wegzweten bij een temperatuur van 45°C; een beautymasker en suikerpeeling zorgen voor verdere ontspanning.

 

Vitaaltherme & Sauna

Direct nabij het Palmenparadijs vindt u de Vitaaltherme en de Saunaruimtes. Hier heeft u beschikking over een veelzijdig wellnessaanbod met 8 verschillende themasauna‘s:

 • 36°C warm pekelbad
 • Japanse Koisauna met Panorama-uitzicht
 • Stoombad Vitaalnevel
 • Infraroodcabine en solariums
 • Weense koffiehuissauna en zintuigenweggetje

 

Zwembad

Er is geen betere plek om te genieten van de ruisende golven als in het koele water van het zwembad met een lengte van 25 m. Hier kunt u een paar baantjes trekken, gewoon even meedrijven of u uitleven op de verschillende springplanken. Als u trek heeft in een hapje eten kunt u terecht in Snack-Bar Paradiso.

 

Nieuw in Therme Sinsheim:

Bezoekers van de thermen kunnen zich op een nieuwe attractie verheugen: in de Vitaalthermen ligt nu 's werelds eerste zelfvarende saunaboot! Tijdens een rondvaart van 15 minuten over het eigen meertje kunt u van de sauna en het uitzicht genieten. De boot biedt plaats aan maximaal 25 personen.


 

 • Inclusief overnachting in het gekozen premium hotel
 • Inclusief meer extra's zoals ontbijt, afhankelijk van hotel
 • Inclusief entree tot de Thermen & Zwemparadijs Sinsheim (in de geselecteerde categorie)
 • Gratis parkeren

Belangrijke informatie

In verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus (Covid-19), kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de dienst/aanbod ter plaatse. Deze beperkingen hebben vooral betrekking op gemeenschappelijke ruimtes zoals wellness, sauna en badfaciliteiten en, indien van toepassing, op restaurant- en barruimtes. Meer informatie kan ter plaatse in het hotel worden verkregen. Wij danken u hartelijk voor uw begrip, ook namens onze partnerhotels.

 

Extra informatie

 • Het is niet toegestaan om rolkoffers en roltassen mee te nemen in de thermen – bij de ingang bevinden zich kluisjes, u kunt ter plaatse een kleine badtas kopen voor €2
 • Voor aankomst ontvangt u de tickets in de geselecteerde categorie voor twee personen uiterlijk 5 dagen van tevoren per e-mail – deze e-tickets dient u uit te printen voor de toegang tot de baden in Sinsheim
 • Kinderen tot 3 jaar oud krijgt gratis toegang tot het Palmenparadijs (hoeft niet aangegeven te worden tijdens de boeking)
 • Kinderen en tieners (5-15 jaar) hebben alleen op familiezaterdagen toegang tot het Palmenparadijs, geen toegang tot de Vitaaltherme & Sauna. Het tijdsvak van 17:00 tot 13:00 uur is alleen voor gasten vanaf 16 jaar boekbaar en kinderen tot 4 jaar.
 • Belangrijkiedere eerste vrijdag van de maand is het Palmenparadijs vanaf 18:00 uur zonder badkleding te betreden en is entree alleen toegestaan voor personen vanaf 16 jaar

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen uiterlijk 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via [email protected]

Belangrijk: In sommige regio's kan bij aankomst een bewijs van vaccinatie, een bewijs van genezing en/of een negatieve coronatest worden geëist (de voorwaarden en de geldigheid van de test variëren per regio). Gelieve u voor uw reis te informeren over de geldende plaatselijke voorschriften en of u mag reizen. Actuele reis- en veiligheidsinformatie vindt u hier. Als u niet mag reizen vanwege de huidige regelgeving, neem dan contact op met onze klantenservice.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Wellnessweekend in Duitsland

Wiesloch biedt vele mogelijkheden voor een ontspannen vakantie. De steden Heidelberg, Speyer en Schwetzingen liggen niet ver weg en zijn ideale bestemmingen voor een dagtrip. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken met een bezoekje aan het Apotheekmuseum, Smalspoormuseum en het Industriemuseum. Of kom helemaal tot rust tijdens een bezoekje aan de Therme Sinsheim. 

 

Bereikbaarheid

Als u met de auto reist, hoeft u alleen het volgende adres in uw navigatiesysteem in te voeren:

Badewelt 1,
74889 Sinsheim, Duitsland

Reis met de trein naar Sinsheim Hauptbahnhof. Vanaf hier brengt bus 771 u op doordeweekse dagen tot voor de deur van de thermen.