Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo

Colofon

Travelcircus GmbH
Aroser Allee 76, 13407 Berlin
Duitsland

Telefoon: +31 800 8840488
E-mail: [email protected]

Directie: Bastian Böckenhüser, Mathias Zeitler, Kai Klitzke
Registratienummer: HRB 155182 B
Kantoor van inschrijving: Amtsgericht Charlottenburg Berlin
BTW-identificatienummer volgens § 27a Duitse btw-wet: DE292972493

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud
Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze website volgens de algemene geldende wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen externe informatie te controleren of te checken of er hierin aanwijzigingen bestaan die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennisname van een specifieke overtreding. Na kennisname van desbetreffende schendingen van de wet zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
Deze website bevat links naar websites van derden ("externe links"). Deze websites vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende website-eigenaar. Meer specifiek zijn wij niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor de inhoud van websites waarnaar wij linken. Het plaatsen van externe links betekent niet dat we eigenaar zijn van de inhoud achter link. We proberen om de links up-to-date te houden.

Copyright
De inhoud van de pagina's die door de exploitant van deze website zijn gemaakt zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. De vermenigvuldiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Het downloaden of kopiëren van onderdelen van deze site zijn alleen voor niet-commerciële privédoeleinden toegestaan. Inhoud op deze site die niet door de exploitant van de site gemaakt is, is onderhevig aan de auteursrechten van derden. Met name inhoud van derden wordt als zodanig aangemerkt. Indien u toch een schending van het auteursrecht opmerkt, vragen wij u om melding hiervan. Bij kennisname van schendingen van de wet zullen wij de desbetreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.