Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
Travelcircus Therme

Sauna Nederland

Van pure ontspanning tot eindeloze waterpret – zo veelzijdig is een bezoek aan de thermen. Geniet van hete sauna’s, bruisende bubbelbaden en tropische sferen. Zonder daarvoor het land te hoeven verlaten! Boek uw dagje wellness in een sauna met overnachting in Nederland met de exclusieve aanbiedingen van Travelcircus.

Spa Nederland

1 aanbiedingen
Pas filters toe
Prijs per nacht

€ 96

€ 96

Filters
Meest relevant
1 aanbiedingen
Toon

Thermen Nederland

Voor de ultieme wellness-beleving hoeft u niet naar een ver oord te reizen, dat kan namelijk ook gewoon in Nederland. Nederlandse thermen en spa resorts zijn de ideale locatie voor een paar dagen rust en ontspanning. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en laat uw stress ver achter u. Een bezoek aan de sauna in Nederland is ook een leuk uitstapje met vrienden of familie of als romantische getaway met uw partner.

Wat u staat te wachten in een spa? Zweet de gifstoffen uit uw lichaam in de sauna, adem diep in de stoomcabine, ontspan in het bubbelbad of dompel u onder in speciale zout en geurbaden. Kom tot rust in de rustruimtes en geniet van gezonde hapjes en drankjes. Zo voelt u zich weer als een nieuw mens!

Top 10 sauna Nederland

Met zo’n groot aanbod is het moeilijk kiezen welke sauna u het eerst wilt bezoeken. Op u op weg te helpen kozen wij de mooiste sauna van Nederland. Van vormgeving en aanbod tot atmosfeer, in deze thermale baden klopt alles. Dit is onze top 10 sauna’s in Nederland:

Sauna arrangement met overnachting

Wat is er fijner dan een dagje sauna? Een heel weekend natuurlijk! Kies voor een sauna met overnachting in een luxe hotel voor een ultiem ontspannen weekend weg. Met de Travelcircus sauna aanbiedingen met overnachting bent u verzekerd van de beste deal op uw volgende wellness weekend. U stelt eenvoudig uw ideale arrangement samen met extra’s, zoals schoonheidsbehandelingen, massages en diner, tegen een gunstige pakketprijs. Verwen uzelf!

Sauna Nederland
Sauna Nederland
Sauna Nederland

FAQ: Veelgestelde vragen over thermen in Nederland

Wat is het beste moment voor een bezoek aan de sauna in Nederland?

Het beste moment voor een bezoek aan de sauna is natuurlijk wanneer u toe bent aan ontspanning. Vooral in de winter, wanneer het buiten guur is, is het in de thermen goed vertoeven. Als u in alle rust van de spa wilt genieten, kunt u het beste doordeweeks en buiten de schoolvakanties gaan.

Wat moet ik meenemen naar de sauna in Nederland?

Een handdoek, slippers en badjas zijn handig om mee te nemen voor een dagje sauna. De meeste sauna’s bieden deze ook te huur of te koop aan. Bij een sauna met overnachting zijn ze vaak voor hotelgasten inbegrepen. Let goed op of badkleding in uw gekozen thermen verplicht zijn, dat moet die natuurlijk ook mee.

Is badkleding verplicht in de sauna?

In de meeste Nederlandse sauna’s is badkleding niet verplicht of zelfs helemaal niet toegestaan, behalve op speciale badkledingdagen. Bij zwemparadijzen en hotelspa’s is het meestal precies andersom. Kijk dus altijd goed na wat de regels zijn bij uw gekozen sauna.

IWat is de beste sauna in Nederland?

In de meeste thermen is badkleding verplicht, in ieder geval in de zwembaden en het algemene gedeelte. Enkele thermen hebben een apart saunagedeelte voor volwassenen waar badkleding in de sauna niet is toegestaan.

Wat is het beste moment voor een bezoek aan de thermen?

Nederland barst van de mooie spa’s en wellness-resorts en het is moeilijk om één beste sauna te kiezen. De populairste sauna’s in Nederland zijn onder andere:
  • Therme Bussloo
  • Veluwse Bron
  • Zwaluwhoeve

Hoeveel kost een sauna met overnachting in Nederland?

Een dagje thermen met hotel hoeft niet duur te zijn. U boekt bij Travelcircus al een uitstapje naar de sauna met overnachting in Nederland vanaf €40 per persoon.

Hoe boek ik een dagje wellness in de thermen in Nederland?

Boek uw ultieme sauna ervaring, eenvoudig en snel online of telefonisch bij Travelcircus. Altijd voor een gunstige pakketprijs en volledig naar uw wensen!