Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
Moulin Rouge in Parijs
Reizigers en tickets
Hotel en verblijfsduur:
Taal:
nl
NL
|
gb
EN

Moulin Rouge incl. hotelovernachting

Beleef de unieke sfeer in het oudste variété theater van Parijs!
15031 beoordelingen

Dit is inbegrepen

 • Overnachting in een premium hotel naar keuze

 • Extra’s zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel

 • Tickets voor de Féerie show in de Moulin Rouge

 • Een halve fles champagne per persoon

Dit is bijzonder

 • Geniet van een spectaculaire show

 • Een avond in het oudste cabaret van Parijs!

Le Moulin Rouge – een overzicht:

Waar? De Moulin Rouge

Wat? De Féerie show

Wanneer? Dagelijks om 23.30 uur (entree 23.00 uur)

Wie? Voor gasten vanaf 6 jaar

Tot 47% prijsvoordeel
Op kwaliteit geteste tophotels
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
CO2-gecompenseerd reizen
 • Inclusief overnachting in het geboekte hotel
 • Met extra’s zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief kaartjes voor Show Féerie in de Moulin Rouge op de geboekte datum
 • Inclusief een halve fles champagne per persoon
 • Adres: Moulin Rouge, 82 Bd de Clichy, 75018, Parijs, Frankrijk

Meer informatie:

 • Je ontvangt je eTickets als PDF via e-mail, uiterlijk 7 dagen voor aankomst.
 • Let op: openingstijden kunnen op korte termijn gewijzigd worden. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om deze te controleren.
 • De show is toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor kinderen van 6 t/m 11 jaar geldt een gereduceerd tarief, voor kinderen vanaf 12 jaar betaal je de volle prijs.

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Duitsland

Bereikbaarheid

Wanneer je met de auto reist, voer dan het volgende adres in jouw navigatie in:

Moulin Rouge
82 Bd de Clichy
75018 Parijs
Frankrijk

Parkeerinformatie: Tegen betaling kun je parkeren in de parkeergarage Clichy-Montmartre. Laat de caissière je kaartjes voor de Moulin Rouge zien en je krijgt korting op het parkeertarief.

Mocht je liever met het openbaar vervoer reizen, neem dan de thalys naar Parijs. Afhankelijk van de locatie van je hotel in de stad, kun je dan gebruik maken van de volgende verbindingen:

 • Neem de M2 of de buslijnen 30 en 54 en stap uit bij de halte Blanche.
 • Bussen 68 en 74 brengen je ook naar je bestemming. Stap uit bij de halte Blanche-Calais en loop een korte afstand van ongeveer drie minuten naar het cabaret van de Moulin Rouge.

Ontdek Parijs

Naast het toneel spektakel heeft de hoofdstad van Frankrijk natuurlijk ook andere activiteiten en andere geweldige Parijse bezienswaardigheden te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende excursiebestemmingen:

 • De Catacomben - de griezelige maar fascinerende ondergrondse van de stad is zeker een uitstapje waard.
 • Een dagje cultuur in de musea van Parijs. Van het beroemde Louvre, tot het Centre Pompidou en Musée D’Orsay.
 • Ontdek het Paleis van Versailles buiten de stad - het barokke paleiscomplex betovert jong en oud en maakt onder meer indruk met de 75 meter lange spiegelgalerij.
 • De Arc de Triomphe
 • Liever de tuin in? Breng een bezoek aan de Jardin du Luxembourg of Jardin des Tuileries

Natuurlijk mogen de wereldberoemde Eiffeltoren, een wandeling over de winkelstraat Champs-Élysées of een pauze in een van de pittoreske cafés niet ontbreken. Voor iets meer spanning en avontuur kun je ook nog een dagje uit naar Disneyland Parijs!

Beschrijving

Moulin Rouge - Féerie Show

Welkom in het oudste variététheater van Parijs - de Moulin Rouge! In dit theater, opgericht in 1899, wacht je een show met atmosferische decors, oogverblindende kostuums, fantastische acrobatiek en opzwepende muziek. Ervaar de bijzondere charme van de Moulin Rouge en laat je meeslepen door de traditionele muziek van de French Music-Hall. De beroemde Doriss Girls en Doriss Dancers laten hun danstalenten zien, terwijl acrobaten van wereldklasse je de adem benemen.

De dansers van de Moulin Rouge, gekleed in handgemaakte kostuums met zachte veren, fonkelende strass-steentjes en glinsterende pailletten, verspreiden nu, net als vroeger, de unieke sfeer die beroemdheden zoals de kunstenaar Toulouse-Lautrec toen al zo waardeerden.

De show Féerie werd gecreëerd door Doris Haug en Ruggero Angeletti en bestaat uit vier grote scènes waarmee het jaarlijks 600.000 bezoekers betovert:

 • De Moulin Rouge vandaag en gisteren, de Moulin Rouge voor altijd: bij de opening neemt het hele ensemble je mee naar de tuin van de Moulin Rouge, waardoor een gevoel van nostalgie ontstaat.
 • De Piraten: Beleef het verhaal van de piraat Sandokan, die zijn schip aanmeert in Indonesië en daar verliefd wordt op een vrouw. Zal hij zijn schat aan haar weggeven of komt hij in naam van de liefde aan zijn einde in de put met pythons?
 • Het Circus: Te midden van een van Gaetano Castelli's kleurrijke decors zijn de acrobaten aan de beurt en tonen de Doriss Girls en Doriss Dancers nogmaals hun kunsten.
 • De Moulin Rouge van 1900 tot …: Dit deel van de Féerie Show brengt een eerbetoon aan de geschiedenis van Parisiennes. Met als hoogtepunt de opvoering van de beroemde Franse Can Can door de Doriss Girls.

Moulin Rouge dansstijl - Franse Can Can

De kunstzinnige kern van de Moulin Rouge is de Franse Can Can! Deze maakt deel uit van elke show. De Franse Can Can heette in 1862 nog de Quadrille, maar kreeg zijn huidige naam van een Brit die de toentertijd als schandalig geziene dans in Oxford presenteerde. Inmiddels zijn de Can Can dansers over de hele wereld bekend en is een plaats in hun gelederen zeer begeerd.

Moulin Rouge met overnachting

Geniet van de Féerie show, de champagne van de Moulin Rouge Paris en beleef de hoofdstad van Frankrijk! Bij Travelcircus kun je je tickets samen met een overnachting in een premium hotel boeken en hoef je nog niet aan naar huis gaan te denken.

Renée
Door Renée
Redacteur
uitverkocht
Momenteel is de aanbieding uitverkocht
Deze aanbieding is helaas uitverkocht. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de beste deals!

FAQ: Veelgestelde vragen - Moulin Rouge in Parijs

Het adres van de Moulin Rouge is:
82 Bd de Clichy
75018 Parijs
Frankrijk

Er is geen strikte dresscode in de Moulin Rouge, maar voor een avond op zo'n historische locatie is het aan te raden korte broeken, slippers, sportkleding en sportschoenen te vermijden. Nette avondkleding past het beste bij de algehele sfeer.

De show is toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor kinderen van 6 t/m 11 jaar geldt een gereduceerd tarief, voor kinderen vanaf 12 jaar betaal je de volle prijs.

Een bezoek aan de Moulin Rouge in Parijs is zeker de moeite waard. Zelfs van de buitenkant is de Moulin Rouge bijzonder en een van de must-see bezienswaardigheden in Parijs. Maar het is de bijzondere sfeer in de Moulin Rouge en de schitterende Féerie show die je moet zien! Laat je betoveren door de dansers, de kostuums, de muziek en de charme van het cabaret.

Als je Moulin Rouge naar het Nederlands vertaalt, is de uiterlijke aankleding van het cabaret niet verwonderlijk, want Moulin Rouge betekent rode molen!

De Moulin Rouge in Parijs is een van de oudste cabaretshows van de stad. Het is al 125 jaar oud en staat model voor de film/musical Moulin Rouge.

Je ontvangt je eTickets als PDF via e-mail, uiterlijk 7 dagen voor aankomst.

De Féerie Show duurt ongeveer 2 uur.

De Féerie show vindt plaats in de Moulin Rouge Paris van 01-04-2023 tot 31-03-2024 dagelijks om 23.30 uur. Toegang op de geboekte datum is vanaf 23.00 uur.

Ja, naast een gratis halve fles champagne per persoon kun je ook een diner bestellen om van te genieten tijdens de show. Voor het diner dien je echter extra te betalen.