4.5 5 1419
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf {{'107.5' | roundForeignPrice}} per persoon

BLUE MAN GROUP

Mis het niet: boek voor 30-04 en krijg extra korting op shows tot 26-10-2022!

 • Inclusief overnachting in een premium hotel naar keuze
 • Met meer extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief entreekaarten voor de sensationele BLUE MAN GROUP BERLIN
 • Ontdek deze unieke, bonte en fascinerende show die u op een bijzondere muzikale reis meeneemt
 • Geniet onder de ronde koepel van het Stage BLUEMAX Theaters aan het Potsdamer Platz van uitstekend zicht op de tribune en het directe contact met de mannen in blauw
 • Belangrijk: Het is niet toegestaan om kinderen jonger dan 3 jaar mee te nemen

De belangrijkste info over de BLUE MAN GROUP op een rijtje:

Wat? De interactieve theatershow BLUE MAN GROUP

Waar? Im Stage Bluemax Theater aan Potsdamer Platz in Berlijn

Wanneer? Vanaf april tot oktober 2022

De toegangskaarten ontvangt u aan de kassa na het tonen van de voucher, die u uiterlijk 7 dagen vóór vertrek per e-mail ontvangt.

Vanaf {{'107.5' | roundForeignPrice}} per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

BLUE MAN GROUP

Kent u de Beat of Berlin? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd! Ontdek een van de meest spectaculaire shows van Duitsland in het Stage BLUEMAX Theater Berlin. Sinds de première in 2004 heeft de BLUE MAN GROUP al meer dan 4 miljoen bezoekers van het concert in Berlijn betoverd. En al meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben met open mond naar de kale blauwe mannen gekeken tijdens de Blue Man Group Tour.

Duik in een unieke show die kleur, humor en wetenschap tot een unieke live-entertainment show maakt. Een mengeling van onvoorstelbare intensiteit, creativiteit en innovatie. Tijdens uw bezoek aan de BLUE MAN GROUP ervaart u een energieke en grappige show – de meest succesvolle theaterproductie van Berlijn.

 

Overgetelijke momenten met de BLUE MAN GROUP in Berlijn

Maar wat is de BLUE MAN GROUP eigenlijk? Bij elk optreden combineren de blauwe mannen voortreffelijke comedy en sensationele technische effecten met een fantastische concertsfeer. Het is praktisch onmogelijk om stil te blijven zitten bij deze aanstekelijke klanken en ritmes.

Het bijzondere: Tijdens de show gebruiken de kunstenaars enkel instrumenten die door het team van de BLUE MAN GROUP zelf ontwikkeld zijn voor de voorstelling. Ieder instrument is dus uniek!

Begeef u op een spannende ontdekkingstocht aan de Spree en maak uw borst nat voor een buitengewoon bont spektakel. Het Stage BLUEMAX Theater Berlijn is centraal gelegen aan het Potsdamer Platz en gemakkelijk te bereiken met zowel de S-Bahn (S1, S2, S25) als met de U-Bahn (U2).

 

Grappig, bont en puur vermaak – dat is de Blue Man Group

Kort geleden heeft de redactie van Travelcircus ook het plezier gehad om de drie blauwe mannen te bewonderen in het Stage BLUEMAX Theater Berlijn. De attractie in de mooie hoofdstad van Duitsland betovert al 15 jaar lang talloze bezoekers.

Het optreden heeft een even simpel als uitdagend plot: Naast de komische escapades van het blauwe trio worden bezoekers ook getrakteerd op creatief gepresenteerde wetenschappelijke feitjes, sfeervolle muziek, spectaculaire lichtshows en grappige interacties met het publiek. Een bijzondere highlight van de show zijn de instrumenten – de muzikanten slaan niet simpelweg op een stel trommels, ook buizen en andere alledaagse objecten worden gebruikt om leuke muziek te maken.

De tip van onze redactie: Gaat u de show bezoeken? Wees niet al te verlegen, het kan zomaar zijn dat een van de drie mannen plotseling naast u op een stoel komt zitten of u op het podium uitnodigt. Maar geen zorgen – dat is alleen maar heel grappig! Onze mening: De Blue Man Group is een spannende belevenis voor iedereen gepresenteerd met veel humor, spectaculaire kleuren en sfeervolle muziek.

 

 • Inclusief overnachting in het geboekte hotel 
 • Met meer extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief een entreekaart per persoon voor de BLUE MAN GROUP BERLIN

Door de nieuwe coronaregels kunnen zitplaatsen naast elkaar niet gegarandeerd worden.

Belangrijke informatie

Als gevolg van de huidige gebeurtenissen in verband met het coronavirus (Covid-19) kunnen er momenteel afwijkingen zijn in de dienstverlening/het aanbod ter plaatse.

U kunt de meest recente hygiënevoorschriften altijd vinden op www.musicals.de!

Raadpleeg de FAQ's van Stage Entertainment voor meer informatie over de coronaregels.

Extra informatie:

 • Belangrijk: Het is niet toegestaan om kinderen jonger dan 3 jaar mee te nemen
 • De toegangskaarten krijgt u aan de kassa na tonen van de voucher, die u uiterlijk 7 dagen vóór vertrek per e-mail ontvangt.
 • Let op: De evenementtijden kunnen op korte termijn veranderen. U bent als klant verantwoordelijk voor het controleren van de evenementtijden, dit kunt u te allen tijde raadplegen op www.stage-entertainment.de.

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets vanaf 24 uur na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen tot 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via [email protected]

Belangrijk: Voor enkele gebieden geldt een negatief reisadvies. Om een verplichte quarantaine te voorkomen moet u bij aankomst een negatieve coronatest van maximaal 48 uur oud kunnen laten zien. Informeert u zich a.u.b. zelfstandig of u uw reis kunt waarnemen. Is uw reis door deze maatregelen betroffen? Meldt u dan z.s.m. bij ons om uw opties te bespreken.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Bereikbaarheid

Marlene-Dietrich-Platz 4
10785 Berlijn
Duitsland

Neem de U2, S1 or S2 en stap bij het station Potsdamer Platz uit. Vanaf hier wandelt u in slechts enkele minuten naar de evenementenlocatie.

Stedentrip naar de Duitse hoofdstad

Berlijn is een diverse stad met vele gezichten en de perfecte bestemming voor een weekend weg. Deze veelzijdigheid ervaart iedere bezoeker al snel tijdens een wandeling door de verschillende leuke wijken in Berlijn. De hippe wijken Friedrichshain en Kreuzberg trekken vooral jongeren aan die tot in de vroege uurtjes door willen feesten; in de chique woonwijken Grunewald en Steglitz wonen de welvarende Berlijners. Maar alle stadsdelen zijn de moeite waard: in het noorden van de stad, in Wedding en Moabit, kunt u het ware Berlijn ontdekken. De kleine paden langs de Spree en het Landwehrkanal zijn geliefd onder fietsers en wandelaars. De vele Imbiss-snackbars, internationale eetgelegenheden en hippe restaurants zijn perfect voor foodies. Op de weekmarkten en streetfood-markten van Berlijn, die bijna wekelijks plaatsvinden, proeven bezoekers bijzondere gerechten en klassiekers met een nieuwe twist.