Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
BLUE MAN GROUP
Reizigers en tickets
Hotel en verblijfsduur:

BLUE MAN GROUP tickets en hotelovernachting in Berlijn

Maak het bont! Het wereldwijde fenomeen
1419 beoordelingen
© Stage Entertainment
blue-man-group-9
blue-man-group-10
blue-man-group-16
blue-man-group-11

Dit is inbegrepen

 • Overnachting in een hotel naar keuze

 • Ontbijt en andere extra's, afhankelijk van het hotel

 • Tickets voor BLUE MAN GROUP BERLIN

Dit is bijzonder

 • Geniet van een spetterende show

 • Vier de 20e verjaardag van de mannen in het blauw

 • Onvergetelijke show vol kleur, ritme en vernieuwing

Belangrijk: Kinderen jonger dan 3 jaar zijn niet toegestaan.

87%
Aanbevolen
60 beoordelingen
Tot 47% prijsvoordeel
Op kwaliteit geteste tophotels
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
CO2-gecompenseerd reizen
 • Inclusief overnachting in het geboekte premium hotel
 • Inclusief verdere extra's zoals ontbijt afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief tickets op de geboekte datum en in de geboekte categorie voor de BLUE MAN GROUP BERLIN
 • Adres van het evenement: Stage BLUEMAX Theater Berlijn, Marlene-Dietrich-Platz 4, 10785, Berlin, Duitsland

Verdere informatie:

 • Je ontvangt je tickets als e-ticket per e-mail tot 7 dagen voor de voorstelling.
 • Let op: De tijden van evenementen kunnen op korte termijn veranderen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de tijd van het evenement te controleren.
 • Belangrijk: Kinderen jonger dan 3 jaar zijn niet toegestaan aan boord.

Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Duitsland

Bereikbaarheid

Wanneer je met de auto reist, voer dan het volgende adres in jouw navigatie in:

BLUE MAN GROUP
Marlene-Dietrich-Platz 4
10785 Berlijn
Duitsland

Het Stage BLUEMAX Theater Berlijn is centraal gelegen aan het Potsdamer Platz en gemakkelijk te bereiken met zowel de S-Bahn (S1, S2, S25) als met de U-Bahn (U2).

Stedentrip naar de Duitse hoofdstad

Berlijn is een diverse stad met vele gezichten en de perfecte bestemming voor een weekend weg. Deze veelzijdigheid ervaart iedere bezoeker al snel tijdens een wandeling door de verschillende leuke wijken in Berlijn. De hippe wijken Friedrichshain en Kreuzberg trekken vooral jongeren aan die tot in de vroege uurtjes door willen feesten; in de chique woonwijken Grunewald en Steglitz wonen de welvarende Berlijners.

Maar alle stadsdelen zijn de moeite waard: in het noorden van de stad, in Wedding en Moabit, kun je het ware Berlijn ontdekken. De kleine paden langs de Spree en het Landwehrkanal zijn geliefd onder fietsers en wandelaars. De vele snackbars, internationale eetgelegenheden en hippe restaurants zijn perfect voor foodies. Op de weekmarkten en streetfood-markten van Berlijn, die bijna wekelijks plaatsvinden, proeven bezoekers bijzondere gerechten en klassiekers met een nieuwe twist.

Beschrijving

BLUE MAN GROUP

Ken je de Beat of Berlin? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd! Ontdek een van de meest spectaculaire shows van Duitsland in het Stage BLUEMAX Theater Berlin. Sinds de première in 2004 heeft de BLUE MAN GROUP al meer dan vijf miljoen bezoekers van het concert in Berlijn betoverd. En al meer dan 35 miljoen mensen wereldwijd hebben met open mond naar de kale blauwe mannen gekeken tijdens de Blue Man Group Tour.

Duik in een unieke show die kleur, humor en wetenschap tot een unieke live-entertainment show maakt. Een mengeling van onvoorstelbare intensiteit, creativiteit en innovatie. Tijdens je bezoek aan de BLUE MAN GROUP ervaar je een energieke en grappige show – de meest succesvolle theaterproductie van Berlijn.

Kies uit de volgende ticketcategorieën:

 • Premium
 • Prijscategorie 1
 • Prijscategorie 2
 • Prijscategorie 3

Onvergetelijke momenten met de BLUE MAN GROUP in Berlijn

Maar wat is de BLUE MAN GROUP eigenlijk? Bij elk optreden combineren de blauwe mannen voortreffelijke comedy en sensationele technische effecten met een fantastische concertsfeer. Het is praktisch onmogelijk om stil te blijven zitten bij deze aanstekelijke klanken en ritmes.

Het bijzondere: Tijdens de show gebruiken de kunstenaars enkel instrumenten die door het team van de BLUE MAN GROUP zelf ontwikkeld zijn voor de voorstelling. Ieder instrument is dus uniek!

Grappig, bont en puur vermaak – dat is de BLUE MAN GROUP

De redactie van Travelcircus heeft ook het plezier gehad om de drie blauwe mannen zelf te bewonderen in het Stage BLUEMAX Theater Berlijn. De attractie in de mooie hoofdstad van Duitsland betovert al 17 jaar lang talloze bezoekers.

Het optreden heeft een even simpel als uitdagend plot: Naast de komische escapades van het blauwe trio worden bezoekers ook getrakteerd op creatief gepresenteerde wetenschappelijke feitjes, sfeervolle muziek, spectaculaire lichtshows en grappige interacties met het publiek. Een bijzondere highlight van de show zijn de instrumenten – de muzikanten slaan niet simpelweg op een stel trommels, ook buizen en andere alledaagse objecten worden gebruikt om leuke muziek te maken.

Ga je de show bezoeken? Wees niet al te verlegen, het kan zomaar zijn dat een van de drie mannen plotseling naast je op een stoel komt zitten of je op het podium uitnodigt. Maar geen zorgen – dat is alleen maar heel grappig! Onze mening: De Blue Man Group is een spannende belevenis voor iedereen gepresenteerd met veel humor, spectaculaire kleuren en sfeervolle muziek.

BLUE MAN GROUP met overnachting in een tophotel

Wil jij van je uitje een weekendje weg maken? Dan ben je bij Travelcircus aan het juiste adres. Naast de tickets kun je je namelijk ook verheugen op een overnachting in een premium hotel naar keuze!

Selina
Door Selina
Redacteur
Ticket + Overnachting
vanaf

€ 139,00

€ 99,00
per persoon

Je ontvangt de tickets uiterlijk 7 dagen van tevoren per e-mail.

FAQ: Veelgestelde vragen - BLUE MAN GROUP

De BLUE MAN GROUP ging in 2004 in Berlijn in première en heeft sindsdien meer dan vijf miljoen kijkers in vervoering gebracht op de Potsdamer Platz.

Ja, zeker weten! De BLUE MAN GROUP vindt het altijd leuk om het publiek bij de show te betrekken. Maar maak je geen zorgen, meedoen is geen must.

Met Travelcircus boek je niet alleen een ticket voor de ongelooflijke BLUE MAN GROUP show, maar ook een overnachting in een premium hotel naar keuze. Je ontvangt het adres van het hotel dat je hebt geboekt op de boekingsbevestiging.

Je vindt de locatie op het volgende adres: Stage BLUEMAX Theater Berlin, Marlene-Dietrich-Platz 4, 10785 Berlijn, Duitsland.

Kinderen onder de 3 jaar zijn niet toegestaan op het evenement. De show is zeer de moeite waard voor kinderen vanaf 6 jaar.

De beste manier om bij het BLUEMAX theater aan de Potsdamer Platz te komen is met de Berlijnse S-Bahn en U-Bahn. De U2, S1 en S2 brengen je rechtstreeks naar de Potsdamer Platz.

Je kunt tijdens het boekingsproces kiezen uit de volgende ticketcategorieën: Ticketcategorie Premium, Ticketcategorie 1, Ticketcategorie 2 en Ticketcategorie 3.

Je ontvangt je tickets als e-ticket per e-mail tot 7 dagen voor de voorstelling.