Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
Burgers' Zoo
Reizigers en tickets
Hotel en verblijfsduur:

Burgers' Zoo met hotelovernachting

Maak een reis rond de wereld in de mooiste dierentuin van Nederland
2051 beoordelingen

Dit is inbegrepen

 • Overnachting in een hotel naar keuze

 • Extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel

 • Tickets voor Burgers' Zoo in Arnhem

Dit is bijzonder

 • Kinderen t/m 3 jaar krijgen gratis toegang

 • Meer dan 1 miljoen enthousiaste bezoekers per jaar

 • Het grootste overdekte mangrovebos ter wereld

100%
Aanbevolen
31 beoordelingen
Tot 47% prijsvoordeel
Op kwaliteit geteste tophotels
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
CO2-gecompenseerd reizen
 • Inclusief overnachting in het geboekte hotel
 • Met extra's zoals ontbijt (afhankelijk van het gekozen hotel)
 • Inclusief tickets voor Burgers' Zoo
 • Kinderen t/m 3 jaar krijgen gratis toegang

Je ontvangt je eTicket als PDF per e-mail tot 7 dagen voor aankomst. Houd er rekening mee dat je tickets slechts tot 30-09-2023 geldig zijn.

Belangrijke informatie Let op: voor jouw bezoek aan Burgers' Zoo moet ook HIER gereserveerd worden. Klik op "ik wil reserveren en heb al een ticket" en volg de instructies om gratis te reserveren.

Extra informatie

Adres: Burger's Zoo, Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH, Arnhem, Nederland

Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Duitsland

Bereikbaarheid

Wanneer je met de auto reist, voer dan het volgende adres in je navigatie in:

Burgers’ Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH, Arnhem
Nederland

Er is voldoende parkeergelegenheid op de grote parkeerplaats direct naast de hoofdingang. Je kunt voor ongeveer €7,50 een parkeerkaartje halen bij de kassa.

Reis met de trein naar Arnhem Centraal. Buslijn 3 brengt je iedere 15 minuten vanaf het station naar de dierentuin.

Stedentrip naar Arnhem 

Deze mooie Nederlandse stad is de hoofdstad van de provincie Gelderland. Maak hier een ontspannen wandeling langs de Rijn of door de lieflijke steegjes. Ontdek de charme van deze kunst- en designstad, midden in het prachtige Gelderse landschap. Geniet van je uitje en bezoek andere spannende bezienswaardigheden van Arnhem naast bijvoorbeeld de Burgers' Zoo:

 • Het Openluchtmuseum, een Nederlands openluchtmuseum.
 • De Eusebiuskerk 
 • Het museum Bronbeek 
 • Het Nederlands Watermuseum 
 • Het Feestaardvarken, een groot liggend aardvarken standbeeld

Beschrijving

Burgers' Zoo 

De dierentuin werd in 1968 opgericht door de familie Burgers en trekt nu meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar. Het 47 hectare grote park met zijn diverse themagebieden biedt een unieke ervaring voor jong en oud. Word zelf een ontdekkingsreiziger en ontdek de wereld van Burgers' Zoo. 

Burgers' Zoo in Arnhem is een van de beste dierentuinen van Europa - de vele positieve beoordelingen op Tripadvisor spreken voor zich. Geen wonder dat het park werd bekroond met de populaire Travellers' Choice Award

Een reis rond de wereld - de zeven themagebieden van Burgers' Zoo

Of het nu regenwoud, savanne, zee of woestijn is - in Burgers' Zoo kun je de meest uiteenlopende ecosystemen van onze aarde met hun dieren- en plantenwereld op een natuurlijke en op de soort afgestemde manier ervaren.

Burgers' Bush

Avontuurlijke bezoekers kunnen op een spannende ontdekkingstocht gaan in de regenwouden van Afrika, Amerika en Azië. Het vochtige klimaat, gereguleerd door een grote waterval, en de exotische planten en dieren hebben een kleurrijke wereld in petto, met kleine en grote verrassingen, niet alleen op het hoofdpad, maar ook op afgelegen avonturenpaden.

Burgers' Desert

Ga naar binnen via een ondergrondse tunnel en laat je meevoeren naar de wereld van de extreme habitat van de rotswoestijnen van Arizona, Mexico en Californië. Ontdek welke dieren en planten zich hebben aangepast aan de unieke weersomstandigheden van het woestijnleven. 

Burgers' Ocean

Het aquarium Burgers' Ocean bevat 8 miljoen liter water en vormt met al zijn dieren een eigen ecosysteem. Elk schepsel draagt bij aan de harmonie onder water. Het tropisch koraalrif is het grootste levende koraalrif in Europa. Observeer de vele verschillende vissen, haaien en roggen en hun levenswijze - een buitengewoon schouwspel, net als in de natuur.  

Wist je dat koraal niet uit een plant bestaat, maar uit vele kleine diertjes, poliepen genaamd, die in symbiose leven met een eencellige alg?

Burgers' Rimba

Welkom in de Rimba - of zoals het uit het Maleis vertaald wordt: welkom in de jungle! Hier kun je de grotere zoogdieren van het regenwoud van Maleisië tegenkomen. In een natuurlijke omgeving, omringd door bamboe en exotische Aziatische planten, herbergen de bomen en de grond dieren als Maleise beren, verschillende herten, zuidelijke varkensapen, bantengs (Aziatische runderen) en tijgers. 

Burgers' Mangrove

Geïnspireerd door de sponsoring voor het behoud van het mangrovebos in Belize, heeft Burgers' Zoo het ecosysteem met hoog- en laagwater en een extreem zout klimaat nagebootst in een overdekte ruimte. Talrijke vlinders, insecten en vissen die zich aan de levensomstandigheden hebben aangepast, kunnen hier worden bewonderd.  Slechts 110 plantensoorten ter wereld, zoals de rode mangrove, overleven in dit klimaat. Zeer bijzondere medebewoners zijn de Caribische zeekoeien, die rondcirkelen in hun poel in 's werelds grootste overdekte mangrove

Burgers' Park 

In dit themagebied kun je kennismaken met vogels en zoogdieren uit verschillende hoeken van onze wereld. Of het nu gaat om brilpinguïns, stokstaartjes, Aziatische olifanten, chimpansees of gorilla's - hier kom je alle publiekslievelingen tegen!

Burgersafari

Maak je klaar voor een reis door Afrika! Tussen rotsformaties en waterpoelen kun je vanaf uitkijkpunten de bedrijvigheid van de savanne gadeslaan: Zebra's, giraffen, gnoes, waterbokken, witte neushoorns en nog veel meer leven hier in harmonie. Vanuit de observatiehutten kun je de leeuwen en cheeta's zien.

Opdat de herbivoren van de savanne niet in voortdurende concurrentie hoeven te leven, hebben de dieren zich gespecialiseerd in verschillend voedsel. Dus de savanne heeft genoeg ruimte voor hen allemaal.

Bezoek aan de Koninklijke Burgers' Zoo met overnachting 

Opdat je alle spannende themagebieden op je gemak kunt ontdekken, heeft Travelcircus iets speciaals bedacht. Je boekt niet alleen het ticket voor de toegang tot de dierentuin, maar ook een overnachting in een tophotel in de buurt. Geniet met volle teugen van jouw reisje rond de wereld!

Selina
Door Selina
Redacteur
uitverkocht
Momenteel is de aanbieding uitverkocht
Deze aanbieding is helaas uitverkocht. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de beste deals!

FAQ: Veelgestelde vragen - Burgers' Zoo

Het adres van de dierentuin is:
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Nederland

Ja, de dierentuin beschikt over een groot parkeerterrein waar je voor €7,50 kunt parkeren.

Ja, je boekt bij je dierentuinbezoek direct een hotel in de buurt voor een gunstige pakketprijs.

Je ontvangt je tickets voor de koninklijke Burgers' Zoo tot 7 dagen voor aankomst per e-mail als PDF.

De dierentuin bestaat uit 7 verschillende themagebieden, die ieder een ander ecosysteem met planten en dieren laten zien.

Ja, vanaf Arnhem Centraal rijdt iedere 15 minuten een bus naar de dierentuin.

Nee, honden zijn in de dierentuin niet toegestaan.