4.5 5 2035
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

vanaf {{'86.5' | roundForeignPrice}} per persoon

Burgers' Zoo

 • Inclusief overnachting in een premium hotel naar keuze
 • Met verdere extra's zoals ontbijt - afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief kaartje voor Burgers' Zoo in Arnhem
 • Meer dan 1 miljoen enthousiaste bezoekers per jaar
 • Het grootste overdekte mangrovebos ter wereld

 J ontvangt je tickets uiterlijk 7 dagen van tevoren per e-mail

Openingstijden Burgers' Zoo

 • Zomerseizoen 28 maart - 30 oktober: dagelijks van 09:00 tot 18:00 uur
 • Winterseizoen 31 oktober - 26 maart: dagelijks van 09:00 tot 17:00 uur

 

vanaf {{'86.5' | roundForeignPrice}} per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

Burgers' Zoo 

De dierentuin werd in 1968 opgericht door de familie Burgers en trekt nu meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar. Het 47 hectare grote park met zijn diverse themagebieden biedt een unieke ervaring voor jong en oud. Word zelf een ontdekkingsreiziger en ontdek de wereld van Burgers' Zoo. 

Burgers' Zoo in Arnhem is een van de beste dierentuinen van Europa - de vele positieve beoordelingen op Tripadvisor spreken voor zich.

Geen wonder dat het park werd bekroond met de populaire Travellers' Choice Award. 

 

Een reis rond de wereld - de zeven themagebieden van Burgers' Zoo

Of het nu regenwoud, savanne, zee of woestijn is - in Burgers' Zoo kun je de meest uiteenlopende ecosystemen van onze aarde met hun dieren- en plantenwereld op een natuurlijke en op de soort afgestemde manier ervaren.

Burgers' Bush

Avontuurlijke bezoekers kunnen op een spannende ontdekkingstocht gaan in de regenwouden van Afrika, Amerika en Azië. Het vochtige klimaat, gereguleerd door een grote waterval, en de exotische planten en dieren hebben een kleurrijke wereld in petto, met kleine en grote verrassingen, niet alleen op het hoofdpad, maar ook op afgelegen avonturenpaden.

 

Burgers' Desert

Ga naar binnen via een ondergrondse tunnel en laat je meevoeren naar de wereld van de extreme habitat van de rotswoestijnen van Arizona, Mexico en Californië. Ontdek welke dieren en planten zich hebben aangepast aan de unieke weersomstandigheden van het woestijnleven. 

 

Burgers' Oceaan
Het aquarium Burgers' Ocean bevat 8 miljoen liter water en vormt met al zijn dieren een eigen ecosysteem. Elk schepsel draagt bij aan de harmonie onder water. Het tropisch koraalrif is het grootste levende koraalrif in Europa. Observeer de vele verschillende vissen, haaien en roggen en hun levenswijze - een buitengewoon schouwspel, net als in de natuur.  

 Wist je dat koraal niet uit een plant bestaat, maar uit vele kleine diertjes, poliepen genaamd, die in symbiose leven met een eencellige alg?

 

Burgers' Rimba

Welkom in de Rimba - of zoals het uit het Maleis vertaald wordt: welkom in de jungle! Hier kun je de grotere zoogdieren van het regenwoud van Maleisië tegenkomen. In een natuurlijke omgeving, omringd door bamboe en exotische Aziatische planten, herbergen de bomen en de grond dieren als Maleise beren, verschillende herten, zuidelijke varkensapen, bantengs (Aziatische runderen) en tijgers. 


Burgers' Mangrove

Geïnspireerd door de sponsoring voor het behoud van het mangrovebos in Belize, heeft Burgers' Zoo het ecosysteem met hoog- en laagwater en een extreem zout klimaat nagebootst in een overdekte ruimte. Talrijke vlinders, insecten en vissen die zich aan de levensomstandigheden hebben aangepast, kunnen hier worden bewonderd. 

Slechts 110 plantensoorten ter wereld, zoals de rode mangrove, overleven in dit klimaat. Zeer bijzondere medebewoners zijn de Caribische zeekoeien, die rondcirkelen in hun poel in 's werelds grootste overdekte mangrove. 

 

Burgers' Park 

In dit themagebied kun je kennismaken met vogels en zoogdieren uit verschillende hoeken van onze wereld. Of het nu gaat om brilpinguïns, stokstaartjes, Aziatische olifanten, chimpansees of gorilla's - hier kom je alle publiekslievelingen tegen!


Burgersafari

Maak je klaar voor een reis door Afrika! Tussen rotsformaties en waterpoelen kun je vanaf uitkijkpunten de bedrijvigheid van de savanne gadeslaan: Zebra's, giraffen, gnoes, waterbokken, witte neushoorns en nog veel meer leven hier in harmonie. Vanuit de observatiehutten kun je de leeuwen en cheeta's zien.
 
 Opdat de herbivoren van de savanne niet in voortdurende concurrentie hoeven te leven, hebben de dieren zich gespecialiseerd in verschillend voedsel. Dus de savanne heeft genoeg ruimte voor hen allemaal.

Bezoek aan de Koninklijke Burgers' Zoo met overnachting 

Opdat je alle spannende themagebieden op je gemak kunt ontdekken, heeft Travelcircus iets speciaals bedacht. Je boekt niet alleen het ticket voor de toegang tot de dierentuin, maar ook een overnachting in een tophotel in de buurt. Geniet met volle teugen van jouw reisje rond de wereld! 

 • Overnachting in het geboekte hotel
 • Met extra's zoals ontbijt (afhankelijk van hotel)
 • Inclusief tickets voor Burgers' Zoo

 

Belangrijke informatie

Let op: voor uw bezoek aan Burgers' Zoo moet ook HIER gereserveerd worden. Klik op "ik wil reserveren en heb al een ticket" en volg de instructies. Uw ticket is dan geldig tot uiterlijk 30.09.2022.

Het park is zonder maatregelen toegankelijk. Voor de horeca is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve coronatest nodig. Hier vindt u meer informatie over de coronamaatregelen binnen de dierentuin.

Verdere informatie

 • Check-in: vanaf 15:00 uur
 • Check-out: tot 12:00 uur
 • Adres: Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem, Nederland

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen uiterlijk 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via [email protected]

Belangrijk: in sommige regio's worden geen gasten toegelaten uit gebieden waar veel corona-besmettingen voorkomen. Bovendien kan worden verlangd dat bij aankomst een negatieve coronatest of vaccinatiebewijs wordt getoond (regels verschillen per regio). Informeert u zich a.u.b. zelfstandig of uw reis door kan gaan. Is uw reis door deze maatregelen getroffen? Meldt u dan z.s.m. bij ons om uw opties te bespreken.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Wanneer je met de auto reist, voer dan het volgende adres in je navigatie in:

Burgers’ Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Nederland

Reis met de trein naar Arnhem Centraal. Buslijn 3 brengt je iedere 15 minuten vanaf het station naar de dierentuin.

 

Stedentrip naar Arnhem 

Deze mooie Nederlandse stad is de hoofdstad van de provincie Gelderland. Maak hier een ontspannen wandeling langs de Rijn of door de lieflijke steegjes. Ontdek de charme van deze kunst- en designstad, midden in het prachtige Gelderse landschap. Geniet van jouw tijd uit en bezoek andere spannende bezienswaardigheden van Arnhem naast bijvoorbeeld de Burgers' Zoo:

 • Het Openluchtmuseum, een Nederlands openluchtmuseum.
 • De Eusebiuskerk 
 • Het museum Bronbeek 
 • Het Nederlands Watermuseum 
 • Het Feestaardvarken, een groot liggend aardvarken standbeeld