4 5 1422
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf {{'159' | roundForeignPrice}} per persoon

Plopsaland De Panne

 • Inclusief overnachting in het premium hotel van uw keuze
 • Met verdere extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief tickets voor het pretpark Plopsaland De Panne
 • Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang 
 • Pure adrenaline in het attractiepark aan de Belgische Noordzeekust

U ontvangt uw e-tickets per e-mail uiterlijk 7 dagen van tevoren.

Vanaf {{'159' | roundForeignPrice}} per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

Plopsaland De Panne - pretparkavontuur aan de Belgische kust

Welkom in het avonturenparadijs voor jong en oud, welkom in Plopsaland De Panne. Bent u op zoek naar een avonturenpark waar u en uw kinderen een dag vol plezier en actie kunnen beleven? Dan bent u in het pretpark in België aan het juiste adres. 

Koop uw tickets voor Plopsaland en maak u klaar voor een spectaculaire ervaring die u zich nog lang zult herinneren. Talrijke attracties en geliefde personages zoals Maya de Bij wachten u op. Kijk uit naar dinosaurussen en draken of word voor een paar uur een piraat, hier komen kinderdromen uit!

De talrijke positieve beoordelingen op beoordelingsportalen zoals Tripadvisor tonen aan dat Plopsaland de ideale bestemming is voor u en uw gezin. Met name de goed doordachte thema's en de uitvoering konden op enthousiasme van de voormalige bezoekers rekenen. Ook het vriendelijke en hoffelijke personeel van het park wordt geprezen. 

Attracties in Plopsaland De Panne

Snelle attracties, een dierencarrousel, dansende waterspelen en een kinderboerderij klinken als de ideale pretparkervaring voor u? Dan moet Plopsaland zijn de Panne! Mis de volgende attracties niet:

The Ride of Happiness by Tomorrowland: Vanaf deze zomer staat de eerste extreem draaiende achtbaan van Europa op u te wachten in Plopsaland De Panne. Verheug u op snelheden tot 90 km/u en ga vijf keer over de kop terwijl u door de wereld van Tomorrowland raast.  

Dino Splash: Maak een rit langs dinosaurussen te midden van borrelende vulkanen en lavastromen. Tip: Neem droge kleren mee.

De grote golf: Klaar voor een avontuur op volle zee aan de zijde van Halvar en de Vikingen? Ga de uitdaging aan en zwier van links naar rechts op een draaiende schijf.

Heidi The Ride: Wees een van de eerste rijders op de nieuw gebouwde houten achtbaan Heidi The Ride. Op de top van de rit geniet u van een adembenemend uitzicht over het pretpark aan de Noordzee.

De Veeweide: Naast de angstaanjagend echt uitziende dinosaurussen, zijn er ook echte dieren in Plopsaland De Panne in België. Kijk uit naar ontmoetingen van dichtbij met geiten en kippen. 

Plopsaland De Panne tickets met overnachting in een premium hotel

Een dagje pretpark kan erg vermoeiend zijn. Maar gelukkig hoeft u niet de lange weg weer naar huis te rijden! Het arrangement van Travelcircus omvat namelijk niet alleen de tickets voor Plopsaland De Panne, maar ook een overnachting in een premium hotel naar keuze in de buurt. Zo kunt u zelfs genieten van een heerlijke vakantie in België.

 • Overnachting in het geboekte hotel
 • Inclusief dagelijks ontbijtbuffet en andere extra's, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief tickets voor Plopsaland De Panne
  • Kinderen tot 2 jaar gratis toegang
  • Kinderen van 2 tot 4 jaar: €15,50
  • Personen vanaf 4 jaar: €32,50

Belangrijke informatie

In verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus (Covid-19), kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de dienst/aanbod ter plaatse. Deze beperkingen hebben vooral betrekking op gemeenschappelijke ruimtes zoals wellness, sauna en badfaciliteiten en, indien van toepassing, op restaurant- en barruimtes. Meer informatie kan ter plaatse in het hotel worden verkregen. Wij danken u hartelijk voor uw begrip, ook namens onze partnerhotels.

Verdere informatie

 • Openingstijden: kijk voor de actuele openingstijden op de website van Plopsaland
 • Adres: Plopsaland De Panne, De Pannelaan 68, 8660 De Panne, België
 • U ontvangt uw e-tickets per e-mail uiterlijk 7 dagen van tevoren
 • Let op: de tijden van de evenementen kunnen op korte termijn veranderen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de tijd van het evenement te controleren.

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen uiterlijk 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via [email protected]

Belangrijk: In sommige regio's kan bij aankomst een bewijs van vaccinatie, een bewijs van genezing en/of een negatieve coronatest worden geëist (de voorwaarden en de geldigheid van de test variëren per regio). Gelieve u voor uw reis te informeren over de geldende plaatselijke voorschriften en of u mag reizen. Actuele reis- en veiligheidsinformatie vindt u hier. Als u niet mag reizen vanwege de huidige regelgeving, neem dan contact op met onze klantenservice.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Wanneer u met de auto reist, voer dan het volgende adres in uw navigatie in:

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 De Panne
België

Reis met de trein naar De Panne en loop in enkele minuten naar het pretpark.

Vakantie in De Panne

De badplaats De Panne nodigt u uit voor een vakantie aan de Belgische Noordzeekust. Verheug u op een prachtige natuur en frisse zeelucht tijdens uw verblijf in België. 

 • Zandkastelen bouwen op het strand: in De Panne vindt u het breedste strand van de kust. Spring in de golven van de Noordzee of pak een emmer en schep en bouw met uw gezin een zandkasteel of twee.
 • Ontdek De Panne door te spelen: De schilderachtige wijk Dumont, waar nauwelijks verkeer is, kan worden verkend met behulp van een digitaal spel. Zoek tien locaties, los samen verraderlijke opdrachten op en struin door de straten van De Panne.
 • Wandeling door het duinlandschap: Het natuurreservaat Westhoek strekt zich uit langs de grens met Frankrijk, en daarmee een spectaculair duinlandschap dat uitnodigt tot een wandeling.