4.5 5 395
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf {{'159' | roundForeignPrice}} per persoon

Warner Bros. Studio Tour met transport

The Making of Harry Potter™

 • Inclusief overnachting in een premium hotel in Londen
 • Met extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief toegang tot Warner Bros. Studios - The Making of Harry Potter™.
 • Gratis voor kinderen onder de 4 jaar (moet bij reservering worden aangegeven)
 • Met busvervoer tussen de Studios en het centrum van Londen
 • Kies uw gewenste tijdslot om niet in de rij te hoeven staan. Binnen het gekozen tijdslot krijgt u een venster van 20 minuten toegewezen, deze wordt u samen met uw tickets toegestuurd. Na binnenkomst kunt u zo lang blijven als u wilt. U heeft keuze uit:
  • Toegang 10:00 uur (bus vertrekt om 09:00 uur)
  • Toegang tussen 10:30 en 13:00 uur (bus vertrekt om 09:00 uur or 11:00 uur)
  • Toegang tussen 14:00 en 16:00 uur (bus vertrekt om 11:00, 13:00 en 14:30 uur)

 

Als u het verrassingshotel boekt, zullen wij u voor uw aankomst telefonisch of per e-mail informeren over de details van het hotel.


 

 • Vertrektijden bus (ingedeeld naar beschikbaarheid):
  • 09:00 uur
  • 11:00 uur
  • 13:30 uur
  • 14:30 uur

Tot 7 dagen voor aankomst ontvangt u eTickets voor The Making of Harry Potter™ per e-mail, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Gelieve het ticket af te drukken en uiterlijk 30 minuten voor het begin van de rondleiding tonen.

 

De hoogtepunten van de Warner Bros. Studio Tour

 • Ontdek de fantastische opnamelocaties van de Harry Potter filmserie.
 • Bewonder unieke kostuums en special effects
 • Verken geheime locaties zoals de Grote Zaal, het Verboden Bos en, natuurlijk, de Wigisweg
 • Bekijk een verscheidenheid aan bekende rekwisieten uit de film

Vanaf {{'159' | roundForeignPrice}} per persoon

+ ticket + hotel
Show prices

{{usp.text | translate}}

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter™The Making of Harry Potter™ – Een blik achter de schermen

Dreuzels opgepast! Waarom plant u voor uw volgende stedentrip niet een reisje naar Londen en bezoekt u ook de Warner Bros. Studio Tour London en de originele filmsets van de Harry Potter™ Studios? Geniet van de tour en ontdek de fascinerende special effects en productiegeheimen van de Harry-Potter™-filmserie. Betreedt de Grote Zaal van Zweinstein en de leerlingenkamer van Griffoendor, beleef de geanimeerde figuren en flaneer over de Wegisweg. De tour van de Warner Bros. Studios – waar alle 8 filmen geproduceerd zijn – is een ode aan het talent, de creativiteit en de kunstzinnigheid waarmee de ongelofelijke verhalen op het grote scherm tot leven werden gebracht.

Een exclusieve blik achter de schermen

Beleef als bezoeker de magische wereld van Harry Potter in London van dichtbij. Zo wordt uw trip naar Londen een echt avontuur. De meest succesvolle filmserie aller tijden boeit al sinds 2001 mensen over de hele wereld. De films over de tovenaarsleerling Harry Potter™ en zijn een heel eigen leven gaan leiden. Jonge en oude fans werden verliefd op de magische wereld van Harry Potter. De Warner Bros. Studios, waar het succesverhaal allemaal begonnen is, opent voor u zijn deuren. Ontdek tijdens de Warner Bros. Studio Tour London de vele geheime hoekjes en gaatjes van deze unieke tovenaarswereld. Werp een blik achter de schermen en ontdek alle details van de filmsets die in de 8 films verborgen bleven.

Baanbrekende technologie & effectenThe Making of Harry Potter™ – spannende specialeffects

Laat u in de twee filmstudio's inspireren door de indrukwekkende special effects en de kunstzinnige animatietechnologieën van de filmmakers. Leer meer over de greenscreen-technologie die Warner Bros. gebruikte om de vele fascinerende en spectaculaire filmscènes en onvergetelijke magie van de Harry Potter films te creëren. Tijdens de Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter wordt een tipje van de sluier achter de productiegeheimen van de meest succesvolle filmreeks aller tijden opgelicht.

Eindelijk zelf Zweinstein bezoeken

Loop door de grote zaal van Zweinstein en breng een bezoekje aan de werkkamer van Albus Perkamentus, waarin ook de Sorteerhoed en het Zwaard van Griffoendor op u wachten. Verken de leerlingenkamer van Griffoendor en werp een blik in de jongensslaapzaal. Of bezichtig u liever het klaslokaal van Professor Sneep of de Hut van Hagrid? Ook buiten Zweinstein valt er genoeg te verkennen. Volg de sporen van Harry Potter door de Wegisweg en bezoek Olivander's Toverstokkenwinkel, de Tovertweelings Topfopshop en Goudgrijp. Is er een betere Europese metropool denkbaar dan Londen om dit allemaal te ervaren?

 

Warner Bros. Studio Tour London Ervaringen

Iedereen die de Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter™ meegemaakt heeft, is volledig onder de indruk. Een tochtje met de Studio Tour is meer dan de moeite waard en een echte must voor iedere Harry Potter fan. Dat blijkt ook uit de talloze positieve beoordelingen op TripAdvisor. Als u voor de indrukwekkende tour door beide studios nog geen fan was, dan bent u het daarna zeker. De veelzijdigheid en het grote aanbod alsook de authentieke beleving hebben de tour al meerdere prijzen opgeleverd, onder andere:  
 

 • De TripAdvisor Travellers' Choice Award 2021
 • De Globe Travel Awards – Beste Bezienswaardigheid van Groot-Brittannië 2019
 • De Family Traveller Awards Beste Familiebestemming van Groot-Brittannië 2017

Laat u ook betoveren door de magie van de Harry Potter Studios. Boek het hotel voor uw stedentrip in Londen en tickets voor The Making of Harry Potter™ bij ons en geniet van een onvergetelijk verblijf in de Engelse hoofdstad. Lees in ons blog over onze ervaring en veel handige insidertips voor uw bezoek: Harry Potter Studio Tour London ervaringen.

Betoverend Shoppen

Na de fascinerende Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter™ mag u een bezoekje aan de Studio Shop zeker niet overslaan. Hier vindt u bekende producten uit de magische wereld van Harry Potter. Wat dacht u van een souvenir als aandenken aan uw bezoek aan The Making of Harry Potter™? U kunt kiezen uit replica's van een toverstaf, een Zweinsteingewaad, kostuums die voor de Harry Potter filmreeks gemaakt werden, Chokokikkers, Smekkies in Alle Smaken en nog veel, veel meer.


 

TM & © 2016 Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR.

 • Overnachting in het geboekte hotel
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's, zoals ontbijt
 • Inclusief tickets voor de Warner Bros. Studios - The Making of Harry Potter™
 • Inclusief bustransfer van Londen en weer terug
  • Vertrek- en aankomstpunt bus: Bulleid Way, 123-151 Buckingham Palace Rd, Victoria, London SW1W 9SH, Verenigd Koninkrijk
  • Klanten krijgen een vertrektijd toegewezen afhankelijk van beschikbaarheid
  • Beschikbare vertrektijden bus: 9.00 uur, 11.00 uur, 13.30 uur, 14.30 uur.
 • Voor aankomst ontvangt u de e-tickets voor The Making of Harry Potter™ per e-mail met daarop de exacte tijdstippen binnen het door u gekozen timeslot, na binnenkomst kunt u zo lang blijven als u wilt. U heeft keuze uit:
  • Toegang 10:00 uur (bus vertrekt om 09:00 uur)
  • Toegang tussen 10:30 en 13:00 uur (bus vertrekt om 09:00 uur or 11:00 uur)
  • Toegang tussen 14:00 en 16:00 uur (bus vertrekt om 11:00, 13:00 en 14:30 uur)

In de Studios:

 • Audiovisuele gids beschikbaar (meerprijs 4,95 GBP)
 • Duur van de tour: ong. 3 uur (aanbevolen)
 • Gratis toegang voor kinderen tot 4 jaar
 • Kindvriendelijke en rolstoelvriendelijk ontworpen

Belangrijke informatie

Door de actuele gebeurtenissen in verband met het coronavirus (Covid-19) kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de service/aanbieding ter plaatse.

Tot 7 dagen voor aankomst ontvangt u eTickets voor The Making of Harry Potter™ per e-mail, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Gelieve het ticket af te drukken en uiterlijk 30 minuten voor het begin van de rondleiding tonen

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen uiterlijk 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via [email protected]

Belangrijk: In sommige regio's kan bij aankomst een bewijs van vaccinatie, een bewijs van genezing en/of een negatieve coronatest worden geëist (de voorwaarden en de geldigheid van de test variëren per regio). Gelieve u voor uw reis te informeren over de geldende plaatselijke voorschriften en of u mag reizen. Actuele reis- en veiligheidsinformatie vindt u hier. Als u niet mag reizen vanwege de huidige regelgeving, neem dan contact op met onze klantenservice.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Aankomst

De Warner Bros. Studios bevinden zich in Leavesden op het volgende adres:

Studio Tour Dr, Leavesden
Watford WD25 7LR
Verenigd Koninkrijk

Wanneer u vanuit London met het openbaar vervoer reist, neemt u van London Euston de Southern Railway trein naar Watford Junction (20 min.). Daarna rijdt u met bus 10 tot Ashfields (15 min.) en loopt u in enkele minuten naar de Warner Bros. Studios.

Voor u inbegrepen: uw boeking is inclusief busvervoer van het centrum van Londen naar de Warner Bros Studios en terug .

 

Een betoverende stedentrip naar Londen

De stad aan de Theems is een van de meest geliefde bestemmingen voor stedentrips in heel Europa. Elk jaar trekt Londen miljoenen toeristen naar de beroemde hoogtepunten zoals de London Eye, de mooie wijk Notting Hill en de Big Ben. Daarnaast nodigen de hippe wijken zoals Soho of Camden uit tot eersteklas internationaal eten. Camden Market is de place to be, met eetstalletjes en kraampjes waar bandshirts, spijkerjacks en juwelen worden verkocht. 

Londen is misschien een van de duurdere steden in Europa, maar er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor goedkope activiteiten. Zo zijn sommige musea helemaal gratis, waaronder populaire hotspots als de National Gallery of het British Museum. Een unieke ervaring voor reizigers en plaatselijke bewoners is echter een bezoek aan de Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter™. Dreuzels kunnen in de voetsporen treden van de wereld van de jonge tovenaarsleerling, gecreëerd door J. K. Rowling: een onvergetelijk avontuur voor jong en oud.